CROWDFOUNDING

 

INTRODUCCIÓ

Després de patir un robatori de grans dimensions a la nostra casa de colònies, l’esplai clupi ha decidit no enfonsar-se i superar, probablement, el repte més important que ha hagut d’afrontar els últims anys. No ens hem fet petits davant d’aquest enorme entrebanc i hem decidit tirar pel dret i intentar recaptar els diners per reposar tot el que ens falta a la casa amb l’objectiu de poder realitzar colònies el proper 2 de juliol. El temps se’ns tira a sobre i hem d’actuar molt ràpid, pel que necessitem recaptar els diners el més aviat possible amb l’objectiu de comprar el material que falta com abans millor.

Aquest és un projecte d’auto-finançament destinat a la recaptació de fons per a reposar tot allò que ens han pres.

A continuació podeu veure algunes de les conseqüències del robatori.

Aquí podeu comparar com estava abans a com està ara.

COM PARTICIPAR-HI

Comptant danys, destrosses i material robat, en total necessitem 6.000 per a que tot torni a estar operatiu i es pugui seguir utilizant la casa com fins ara.

Per participar-hi, haureu de fer una transferència al següent número de compte amb el vostre nom i cognoms al assumpte + la paraula «donació»:

 

ES59 0081 0002 48 0003626075

(BANC SABADELL)

 

Exemple: JOSEP QUINTANA DONACIÓ

 

5.410 euros de 6.000 recaptats

Percentatge completat:

90 %

 

Segons la quantitat transferida, recollim el tipus de regal que es farà als donants:

5€ → Reconeixement al Twitter

10€ →Nom als crèdits d’un vídeo que farem

20€ → Nom al Mural a Cal Tatxero

30€→ Samarreta

40€ → Samarreta i Regal fet pels nens

50€ → Samarreta i Mural a Cal Tatxero

100€→ Un cap de setmana de festa per col·laboradors a Cal Tatxero + samarreta

200€→ Un cap de setmana de festa per col·laboradors a Cal Tatxero + samarreta

500€→ Un cap de setmana de festa per col·laboradors a
Cal Tatxero + samarreta

1.000€ → Un cap de setmana a Cal Tatxero amb Activitats a pactar (escalada, pujar al serrat de mig punt, bibac, etc.) + posar el nom al mural + samarreta

Ja tenim el model de la samarreta!!!!

Calta_1blanc

QUÈ ÉS CAL TATXERO?

Cal Tatxero és una masia, més aviat un projecte de vida, destinat a complir les funcions, principalment, d’acollida dels infants de l’esplai durant els períodes de colònies. Entenem el lloguer de la casa per part de l’esplai com una inversió imprescindible per a que les nenes i nens, petites i grans, puguin arrelar i construir la seva petita utopia en la mesura del possible.

Així també, està destinat a ser un espai obert a tothom, a totes les necessitats i a totes les demandes que compleixin amb uns objectius i unes aspiracions en una línea ideològica semblant. Amb això incloem tots aquells projectes ètics que, impossibilitats per la falta de capital, no troben un lloc on desenvolupar-se i poder tirar endavant. Nosaltres, tant com podem, ens dediquem a la cessió de la casa per a que totes i tots puguin complir amb el seu somni tal com ho estem fent nosaltres.

 

QUÈ ÉS EL CLUPI?

El Club Infantil Cerdanyola és una organització sense ànim de lucre, laica i oberta que pretén amb una interacció entre joves i infants obrir possibilitats de formació en un context individualment i social alliberador i responsable. Des de l’esplai promovem la nostra cultura i la llengua catalana tot fent inclusió a les diferents cultures existents com a eina de reflexió i coneixement per els infants.

Dins la dinàmica de l’esplai els infants i els adults es troben en una relació d’iguals, horitzontals. És per aquesta raó que entenem que els infants han de ser considerats com a persones capaces, responsables i que poden i han de contribuir en el funcionament teòric i pràctic de l’esplai. D’aquesta manera, entenem la figura dels monitors i les monitores com a dinamitzadors dins del grup.

Ens proposem, infants i adults, ésser persones lliures, felices, conscients del nostre entorn polític, històric i cultural, socialment responsables i solidàries amb esperit crític i creatiu, obertes i encuriosides pel món que ens envolta, i encomanar aquesta manera de pensar i de fer a les persones del nostre entorn.

Qüestionem i rebutgem la lògica de l’actual sistema polític, econòmic i social, i per tant el sistema en la seva globalitat, ja que generen necessàriament, violència, fam, desigualtats, depredació de la natura, marginació, individualisme, consumisme,…

Volem fer camí cap a una societat més justa i lliure, sense classes socials, cercant solucions a tot problema de marginació (psíquica, física i social), de manera que els drets de l’ésser humà siguin valorats, respectats i defensats. Posant especial èmfasi en els drets dels infants, ja que aquests són els que tenen menys veu en una societat governada pels adults.
Entenem l’esplai com una eina per transformar el món, i com a tal rebutgem qualsevol tipus d’actituds xenòfobes, sexistes, homòfobes o que atentin contra la integritat humana de les persones.

La metodologia que seguim està basada en el joc, la reflexió, la convivència i la relació en que resulten, i, mitjançant aquests, transmetem els valors de l’esplai.

Tenim com a objectiu potenciar el temps lliure del nen i de la nena, fent d’aquest temps un espai alternatiu a la societat urbana i competitiva en la que ens trobem. Entenem que l’esplai ha de potenciar aquelles mancances de la societat actual i per tant aprenem a viure essent respectuosos amb el medi que ens envolta.

L’esplai és una alternativa social que a través de potenciar l’esperit crític fa viure als que hi participen un tipus de relació i uns valors diferents a molts dels que la societat actual imposa. Ens eduquem mútuament fent esplai, compartint, fent grup, cercant l’amistat, tenint projectes comuns, sentint-nos responsables i solidaris pel món que ens envolta.
L’esplai ens dóna la possibilitat de viure el temps lliure d’una manera creativa, personalitzada i compartida tenint en compte en la mesura del possible les realitats socials de cada infant i monitor i monitora.